Máte nejaké otázky? Zavolajte mi: 0949 460 353

Ochrana osobných údajov

Podmienky spracúvania osobných údajov prostredníctvom webovej stránky internetového obchodu www.predavamenaebay.sk.
 
Spoločnosť Andrej Madala, Záriečie 244, 020 052 Mestečko, IČO: 48264288 (ďalej len „prevádzkovateľ“) spracúva Vami poskytnuté osobné údaje, v súlade s ustanoveniami Zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. v aktuálnom a platnom znení (ďalej len „Zákon“).
 
Prevádzkovateľ spracúva Vami poskytnuté osobné údaje na webovej stránke prevádzkovateľa za účelom predaja tovaru kupujúcim, vyhotovenia faktúry a odoslania tovaru. Osobné údaje sa spracúvajú v informačnom systéme IS elektronický obchod (e-shop). Rozsah spracúvaných osobných údajov je : meno, priezvisko, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, bankové spojenie.
 
Uvedené osobné údaje sa spracúvajú na žiadosť dotknutej osoby v rámci zmluvného/predzmluvného vzťahu, súlade s § 10 ods. 3 písm. b) Zákona a ďalších právnych predpisov, najmä Občianskeho zákonníka, Obchodného zákonníka, Zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 284/2002 Z. z., zákona č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji, zákona č. 215/2002 Z. z. o elektronickom podpise a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vyhláška Národného bezpečnostného úradu č. 542/2002 Z. z. o spôsobe a postupe používania elektronického podpisu v obchodnom a administratívnom styku.
 
Uvedené osobné údaje poskytujete dobrovoľne, v prípade neposkytnutia všetkých povinných vyššie uvedených osobných údajov, Vám prevádzkovateľ nezaručuje poskytnutie služby.
 
Poskytnutím vyššie uvedených osobných údajov sa zaväzujete, že osobné údaje sa týkajú Vašej osoby, alebo spoločnosti v mene ktorej ju máte právo registrovať a údaje sú uvedené správne. Prevádzkovateľ nezodpovedá za škody spôsobené uvedením nesprávnych údajov. Poskytnutie nepravdivých osobných údajov je sankciované zo Zákona.
 
Tretie strany/Príjemcovia, ktorým môžu byť Vami poskytnuté osobné údaje sprístupnené na nahliadnutie, prípadne poskytnuté na spracúvanie sú oprávnené subjekty, ktorým to umožňuje osobitný zákon v zmysle § 10 ods. 2 zákona.

Poskytnuté osobné údaje sa nebudú zverejňovať, ani prenášať do tretích krajín mimo EU a EHP.
 
Vaše osobné údaje bude prevádzkovateľ spracúvať od zaregistrovania na web stránke prevádzkovateľa až po dobu vášho odhlásenia z databázy. Prostredníctvom odkazu nachádzajúcom sa v každom e-maily budú Vaše osobné údaje bezpečne vymazané zo systému.
 
Zároveň môžete požiadať prevádzkovateľa o preukázanie totožnosti oprávnenej osoby u prevádzkovateľa, ktorá získava Vaše osobné údaje, a využiť svoje práva pri spracúvaní osobných údajov, podľa § 28 zákona.

ako predavat na ebay, andrej madala, predavame na ebay, predaj na ebayAndrej Madala
expert na eBay

Pomáham a radím ľuďom, ako si môžu vybudovať reálne podnikanie na portáli eBay aj bez predchádzajúcich skúseností a s čo najnižšou počiatočnou investíciou.

Viac o Andrejovi

Povedali o mne:

Službu takéhoto druhu som ešte neskúšal a na samotnom eBayi sa toho o predaji veľa nedozviem, preto som si kúpil tento e-book. V týchto veciach som amatér, ale váš e-book sa mi páči. Naučil som sa viacero nových vecí, návod je pekne rozpísaný krok po kroku. Popravde ani som tam nenašiel nič, čo by sa mi nepáčilo. Som spokojný.

Marek Salay Senica

Celý kompakt návodu má skvelú postupnosť, dôslednosť, originalitu a sú v ňom obsiahnuté všetky potrebné informácie. Poradenstvo je tiež maximálne kvalitné, výstižné, až pútavé. Po navrhnutí Andrejovej stratégie som predal za 2 dni až 9 kusov môjho produktu. Vidieť a cítiť, že je vo svojom fachu s praxou.

Marcel Nitra

Na začiatku som váhal, či sa jedná o kvalitné spracovanie tohto e-booku... Kúpu ale rozhodne neľutujem. Kniha naozaj človeku pomôže, dozvie sa tu prakticky všetko potrebné a ušetrí ho to veľa chýb a tápania. Predajca vychádza v ústrety a ochotne odpovie na nejasnosti. Určite odporúčam.

Martin Urban Horná Streda

Začnite predávať a zarábať na eBay

Stiahnite si ZDARMA video-návod
Ako zarábať na eBay
a zistite si, ako úspešne
predávať na tomto portáli.