Máte nejaké otázky? Zavolajte mi: 0949 460 353

Ochrana osobných údajov

Podmienky spracúvania osobných údajov prostredníctvom webovej stránky internetového obchodu www.predavamenaebay.sk.
 
Spoločnosť Andrej Madala, Záriečie 244, 020 052 Mestečko, IČO: 48264288 (ďalej len „prevádzkovateľ“) spracúva Vami poskytnuté osobné údaje, v súlade s ustanoveniami Zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. v aktuálnom a platnom znení (ďalej len „Zákon“).
 
Prevádzkovateľ spracúva Vami poskytnuté osobné údaje na webovej stránke prevádzkovateľa za účelom predaja tovaru kupujúcim, vyhotovenia faktúry a odoslania tovaru. Osobné údaje sa spracúvajú v informačnom systéme IS elektronický obchod (e-shop). Rozsah spracúvaných osobných údajov je : meno, priezvisko, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, bankové spojenie.
 
Uvedené osobné údaje sa spracúvajú na žiadosť dotknutej osoby v rámci zmluvného/predzmluvného vzťahu, súlade s § 10 ods. 3 písm. b) Zákona a ďalších právnych predpisov, najmä Občianskeho zákonníka, Obchodného zákonníka, Zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 284/2002 Z. z., zákona č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji, zákona č. 215/2002 Z. z. o elektronickom podpise a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vyhláška Národného bezpečnostného úradu č. 542/2002 Z. z. o spôsobe a postupe používania elektronického podpisu v obchodnom a administratívnom styku.
 
Uvedené osobné údaje poskytujete dobrovoľne, v prípade neposkytnutia všetkých povinných vyššie uvedených osobných údajov, Vám prevádzkovateľ nezaručuje poskytnutie služby.
 
Poskytnutím vyššie uvedených osobných údajov sa zaväzujete, že osobné údaje sa týkajú Vašej osoby, alebo spoločnosti v mene ktorej ju máte právo registrovať a údaje sú uvedené správne. Prevádzkovateľ nezodpovedá za škody spôsobené uvedením nesprávnych údajov. Poskytnutie nepravdivých osobných údajov je sankciované zo Zákona.
 
Tretie strany/Príjemcovia, ktorým môžu byť Vami poskytnuté osobné údaje sprístupnené na nahliadnutie, prípadne poskytnuté na spracúvanie sú oprávnené subjekty, ktorým to umožňuje osobitný zákon v zmysle § 10 ods. 2 zákona.

Poskytnuté osobné údaje sa nebudú zverejňovať, ani prenášať do tretích krajín mimo EU a EHP.
 
Vaše osobné údaje bude prevádzkovateľ spracúvať od zaregistrovania na web stránke prevádzkovateľa až po dobu vášho odhlásenia z databázy. Prostredníctvom odkazu nachádzajúcom sa v každom e-maily budú Vaše osobné údaje bezpečne vymazané zo systému.
 
Zároveň môžete požiadať prevádzkovateľa o preukázanie totožnosti oprávnenej osoby u prevádzkovateľa, ktorá získava Vaše osobné údaje, a využiť svoje práva pri spracúvaní osobných údajov, podľa § 28 zákona.

ako predavat na ebay, andrej madala, predavame na ebay, predaj na ebayAndrej Madala
expert na eBay

Pomáham a radím ľuďom, ako si môžu vybudovať reálne podnikanie na portáli eBay aj bez predchádzajúcich skúseností a s čo najnižšou počiatočnou investíciou.

Viac o Andrejovi

Povedali o mne:

Mojou hlavnou prekážkou pred kúpou návodu bola vysoká cena. Investíciu však neľutujem. Všetky informácie sú na jednom mieste pekne pokope a niektoré veci sa mi viac objasnili, pretože sú rozpísané konkrétnejšie.

E-book som kúpil v pondelok a môj prvý predaj sa uskutočnil hneď na ďalší pondelok – čiže od prečítania po prvý predaj za 7 dní. :) Pre začiatočníka je tento e-book výborný štartovací krok.

Martin Bratislava

Celý kompakt návodu má skvelú postupnosť, dôslednosť, originalitu a sú v ňom obsiahnuté všetky potrebné informácie. Poradenstvo je tiež maximálne kvalitné, výstižné, až pútavé. Po navrhnutí Andrejovej stratégie som predal za 2 dni až 9 kusov môjho produktu. Vidieť a cítiť, že je vo svojom fachu s praxou.

Marcel Nitra

Na začiatku som váhal, či sa jedná o kvalitné spracovanie tohto e-booku... Kúpu ale rozhodne neľutujem. Kniha naozaj človeku pomôže, dozvie sa tu prakticky všetko potrebné a ušetrí ho to veľa chýb a tápania. Predajca vychádza v ústrety a ochotne odpovie na nejasnosti. Určite odporúčam.

Martin Urban Horná Streda

Začnite predávať a zarábať na eBay

Stiahnite si ZDARMA video-návod
Ako zarábať na eBay
a zistite, ako úspešne
predávať na tomto portáli.